Lecturer(s)
|
|
Course content
|
During the internship, the student will get acquainted with the focus of the enterprise, the management and organizational structure, the economic results of management and the position of the enterprise in the agri-food complex.
|
Learning activities and teaching methods
|
Monitoring, Work activities (workshops)
- Class attendance
- 160 hours per semester
- Preparation for classes
- 25 hours per semester
|
Learning outcomes
|
The purpose of the internship is to gain practical experience in the field of study. Due to the variety of subjects taught in the curriculum, it is possible to complete an internship in a number of areas (energy, transport, construction, forestry, food industry, machinery manufacturing, agriculture, livestock, machinery and vehicle sales, municipal sector, etc.).
The student is able to apply the knowledge acquired during the study defined in the Content section of this syllabus.
|
Prerequisites
|
completion of the course KZT/PPZTBand KZT/POZTB
|
Assessment methods and criteria
|
Interview, Seminar work
Student musí absolvovat minimální počet 120 hodin, přičemž nemusí praxi vykonávat kontinuálně, praxi lze vykonávat v sobotu i v neděli. Praxi lze vykonávat u více subjektů. K tomu je třeba vypracovat více "Smluv o zajištění praxe" a "Dokladů o vykonané praxi". Student musí k zápočtu předložit: 1. Vyplněný a organizací potvrzený "Doklad o vykonané praxi" s hodnocením průběhu praxe pracovníkem, který měl nad organizací praxe a jejím průběhem dohled. 2. Vyplněnou smlouvu o zajištění praxe. 3. Hodnocení průběhu praxe studentem na formuláři "Doklad o vykonané praxi".
|
Recommended literature
|
|