-
Braun, P. et al. Příručka ochrany kvality ovzduší. Sdružení společnosti IREAS centrum s.r.o., Praha, 2013.
-
Bursová, Š. Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody, obecná mikrobiologie. Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2014. ISBN 978-80-7305-755-8.
-
Ježek, F. Senzorická analýza potravin - návody na cvičení. Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2014. ISBN 978-80-7305-725-1.
-
Kříženecká, S., Synek, V. Základy analytické chemie. U J. E. Purkyně, Ústí nad Labem, 2014. ISBN 978-80-7414-873-6.
-
Langhammer, J. Kvalita povrchových vod a jejich ochrana. UK Praha, 2002.
-
Mlejnková, H., Chaloupek, K. Hygienické zabezpečení pitné vody a napájecí vody - návody k praktickým cvičením. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014. ISBN 978-80-7305-755-8.
-
Vágnerová, H. Základy akustiky - příručka pro začátečníky. Greif- akustika, s.r.o., Praha, 2013.
|