Course: null

» List of faculties » FZS » ULZ
Course title -
Course code ULZ/QLVMV
Organizational form of instruction Lesson
Level of course unspecified
Year of study not specified
Semester Winter
Number of ECTS credits 2
Language of instruction Czech
Status of course unspecified
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Krejsová Jana, RNDr.
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
Dialogic (discussion, interview, brainstorming), Work with text (with textbook, with book), Case studies
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/uoco/web_generator/actual_hour_data_CZ.htm.
  • https://www.irz.cz/node/109.
  • https://www.irz.cz/node/20.
  • Metodický návod na měření hluku v mimopracovním prostředí.
  • Metodický návod pro návrh větrání škol.
  • Braun P. et al. Příručka ochrany kvality ovzduší.
  • Kalhotka, L. et al. Potravinářská mikrobiologie návody na cvičení.
  • Kožíšek F., Mayerová L., Pumann P.. Metody senzorické analýzy vody a jejich použití ve vodárenské praxi.
  • Kříženecká, S., Synek, V. Základy analytické chemie. U J. E. Purkyně, Ústí nad Labem, 2014. ISBN 978-80-7414-873-6.
  • Opatřilová L. a kol. Metodika pro stanovení podmínek pro jednotlivé složky biologické kvality.
  • Švábková, K. et al. Vybrané kapitoly z pracovního lékařství - díl 3. Institutu postgraduálního vzdělávání Praha, 2015.
  • Tylšová P. et al. Mikrobiologie potravin rostlinného původu.
  • Vejsada P., Vácha P. Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb.
  • Vyskoč P. et al. Metodika hodnocení dopadu emisí na vodní prostředí, certifikovaná metodika.


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester