-
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/uoco/web_generator/actual_hour_data_CZ.htm.
-
https://www.irz.cz/node/109.
-
https://www.irz.cz/node/20.
-
Metodický návod na měření hluku v mimopracovním prostředí.
-
Metodický návod pro návrh větrání škol.
-
Braun P. et al. Příručka ochrany kvality ovzduší.
-
Kalhotka, L. et al. Potravinářská mikrobiologie návody na cvičení.
-
Kožíšek F., Mayerová L., Pumann P.. Metody senzorické analýzy vody a jejich použití ve vodárenské praxi.
-
Kříženecká, S., Synek, V. Základy analytické chemie. U J. E. Purkyně, Ústí nad Labem, 2014. ISBN 978-80-7414-873-6.
-
Opatřilová L. a kol. Metodika pro stanovení podmínek pro jednotlivé složky biologické kvality.
-
Švábková, K. et al. Vybrané kapitoly z pracovního lékařství - díl 3. Institutu postgraduálního vzdělávání Praha, 2015.
-
Tylšová P. et al. Mikrobiologie potravin rostlinného původu.
-
Vejsada P., Vácha P. Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb.
-
Vyskoč P. et al. Metodika hodnocení dopadu emisí na vodní prostředí, certifikovaná metodika.
|