Course: Provision of quality food and diet of patients

» List of faculties » FZS » ULZ
Course title Provision of quality food and diet of patients
Course code ULZ/TKVPS
Organizational form of instruction Lecture + Lesson
Level of course Bachelor
Year of study not specified
Semester Winter
Number of ECTS credits 2
Language of instruction Czech
Status of course Compulsory
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Novotná Simona, Mgr. Ing. Ph.D.
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
unspecified
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified
UFM/TFYVM

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • PROVAZNÍK, K. KOMÁREK, L. Manuál prevence v lékařské praxi - Souborné vydání. Praha: Fortuna, 2005. ISBN 80-7168-942-4.
  • Turek, Bohumil; Hrubý, Stanislav,; Černá, Milena. Nutriční toxikologie. 1. vyd. Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1994. ISBN 80-7013-177-2.
  • VOLDŘICH, M. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny: postupy na zásadách HACCP: nové předpisy EU: praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb.. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství, 2006. ISBN 80-903401-7-2.


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester