| Název předmětu | Letní škola | 
|---|---|
| Kód předmětu | FZE/BIP | 
| Organizační forma výuky | Seminář | 
| Úroveň předmětu | nespecifikována | 
| Rok studia | nespecifikován | 
| Semestr | Zimní a letní | 
| Počet ECTS kreditů | 4 | 
| Vyučovací jazyk | angličtina | 
| Statut předmětu | nespecifikováno | 
| Způsob výuky | Kontaktní | 
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž | 
| Doporučené volitelné součásti programu | Není | 
| Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům | 
| Vyučující | 
|---|
        
  | 
| Obsah předmětu | 
| 
        Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy. 
         | 
| Studijní aktivity a metody výuky | 
        
        Praktická výuka
        
            
  | 
| Výstupy z učení | 
| 
                
                Letní škola je zaměřená na potravinářské technologie. Cílem letní škola je seznámit zahraniční studenty a pedagogy s praktickou výrobou tradičních českých výrobků a svrchně kvašeného piva. 
                 Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy.  | 
        
| Předpoklady | 
| 
                
                
                Student je manuálně zručný. 
                
                
                    
                        
                    
                    
                
                 | 
        
| Hodnoticí metody a kritéria | 
| 
                
                    
                        Kolokvium
                        
                        
                         Žádné speciální požadavky na studenty.  | 
        
| Doporučená literatura | 
| 
         | 
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází | 
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | 
|---|