Název předmětu | Letní škola |
---|---|
Kód předmětu | FZE/BIP |
Organizační forma výuky | Seminář |
Úroveň předmětu | nespecifikována |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Zimní a letní |
Počet ECTS kreditů | 4 |
Vyučovací jazyk | angličtina |
Statut předmětu | nespecifikováno |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Praktická výuka
|
Výstupy z učení |
Letní škola je zaměřená na potravinářské technologie. Cílem letní škola je seznámit zahraniční studenty a pedagogy s praktickou výrobou tradičních českých výrobků a svrchně kvašeného piva.
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy. |
Předpoklady |
Student je manuálně zručný.
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Kolokvium
Žádné speciální požadavky na studenty. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
---|