Předmět: Letní škola

« Zpět
Název předmětu Letní škola
Kód předmětu FZE/BIP
Organizační forma výuky Seminář
Úroveň předmětu nespecifikována
Rok studia nespecifikován
Semestr Zimní a letní
Počet ECTS kreditů 4
Vyučovací jazyk angličtina
Statut předmětu nespecifikováno
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
  • Jirotková Dana, Ing. Ph.D.
Obsah předmětu
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy.

Studijní aktivity a metody výuky
Praktická výuka
  • Účast na výuce - 40 hodin za semestr
Výstupy z učení
Letní škola je zaměřená na potravinářské technologie. Cílem letní škola je seznámit zahraniční studenty a pedagogy s praktickou výrobou tradičních českých výrobků a svrchně kvašeného piva.
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy.
Předpoklady
Student je manuálně zručný.

Hodnoticí metody a kritéria
Kolokvium

Žádné speciální požadavky na studenty.
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr