Předmět: SZZ Zpracování produktů

« Zpět
Název předmětu SZZ Zpracování produktů
Kód předmětu KKZP/BZZP
Organizační forma výuky bez kontaktní výuky
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia 3
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 0
Vyučovací jazyk čeština
Statut předmětu Povinný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
Obsah předmětu
Absolvování předmětů základní zpracovatelské procesy, zpracování rostlinných produktů, zpracování živočišných produktů.

Studijní aktivity a metody výuky
  • Domácí příprava na výuku - 90 hodin za semestr
Výstupy z učení
předmět státní závěrečné zkoušky
Studenti jsou schopni analytického myšlení a vlastní tvůrčí činnosti.
Předpoklady
Předpokládá se úspěšné absolvování předmětů studijního programu a oboru.
KKZP/ZZIP a zároveň KKZP/ZRP a zároveň KKZP/ZZP

Hodnoticí metody a kritéria
Ústní zkouška, Analýza výkonů studenta, Rozbor kvalifikační práce

znalosti v rozsahu podmiňujících předmětů státní závěrečné zkoušky uvedených výše
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Fakulta zemědělská a technologická Studijní plán (Verze): Zemědělství - Zpracování produktů (2014) Kategorie: Zemědělství a lesnictví 3 Doporučený ročník:3, Doporučený semestr: Letní