Předmět: SZZ Kvalita živočišných produktů

« Zpět
Název předmětu SZZ Kvalita živočišných produktů
Kód předmětu KKZP/SZKZP
Organizační forma výuky bez kontaktní výuky
Úroveň předmětu Magisterský
Rok studia 2
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 0
Vyučovací jazyk čeština
Statut předmětu Povinně-volitelný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
Obsah předmětu
Absolvování předmětů základy potravinářských výrob a základy potravinářských výrob II.

Studijní aktivity a metody výuky
  • Domácí příprava na výuku - 90 hodin za semestr
Výstupy z učení
předmět státní závěrečné zkoušky
Studenti jsou schopni analytického myšlení a vlastní tvůrčí činnosti.
Předpoklady
Předpokládá se úspěšné absolvování předmětů studijního programu a oboru.
KKZP/QZPV2
----- nebo -----
KKZP/ZPV2 a zároveň KKZP/QZPV
----- nebo -----
KKZP/ZPV

Hodnoticí metody a kritéria
Ústní zkouška, Analýza výkonů studenta, Rozbor kvalifikační práce

znalosti v rozsahu podmiňujících předmětů státní závěrečné zkoušky uvedených výše
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Fakulta zemědělská a technologická Studijní plán (Verze): Zootechnika (2013) Kategorie: Zemědělství a lesnictví 2 Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Letní
Fakulta: Fakulta zemědělská a technologická Studijní plán (Verze): Zootechnika (2013) Kategorie: Zemědělství a lesnictví 2 Doporučený ročník:2, Doporučený semestr: Letní