Vyučující
|
|
Obsah předmětu
|
V průběhu praxe se student seznámí se zaměřením daného podniku, řídící a organizační strukturou, v rámci možností s ekonomickými výsledky hospodaření a postavením podniku v zemědělsko-potravinářském komplexu.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
Pozorování, Pracovní činnosti (dílny)
- Účast na výuce
- 120 hodin za semestr
|
Výstupy z učení
|
Cílem předmětu je seznámení studentů s výkonem funkcí, pro které jsou studiem na fakultě připravováni, v podmínkách konkrétních organizací. Cílem je zapojit studenty při praktickém řešení konkrétních problémů a umožnit jim diskutovat s významnými odborníky z oboru. Absolvování praxe vede studenta k ověření možností uplatnění studiem získaných teoretických znalostí pro řešení konkrétních provozních situací, a to pod dohledem pracovníků organizace, ve které je praxe realizovaná.
Student je schopen aplikovat poznatky získané během studia vymezené v části Obsah tohoto sylabu.
|
Předpoklady
|
absolvování předmětů KZT/PPZT, KZT/POZT
|
Hodnoticí metody a kritéria
|
Rozhovor, Seminární práce
Student musí absolvovat minimální počet 160 hodin, přičemž nemusí praxi vykonávat kontinuálně, praxi lze vykonávat v sobotu i v neděli. Praxi lze vykonávat u více subjektů. K tomu je třeba vypracovat více "Smluv o zajištění praxe" a "Dokladů o vykonané praxi". Student musí k zápočtu předložit: 1. Vyplněný a organizací potvrzený "Doklad o vykonané praxi" s hodnocením průběhu praxe pracovníkem, který měl nad organizací praxe a jejím průběhem dohled. 2. Vyplněnou smlouvu o zajištění praxe. 3. Hodnocení průběhu praxe studentem na formuláři "Doklad o vykonané praxi".
|
Doporučená literatura
|
-
Pro absolvování předmětu není vyžadováno studium povinné literatury.
|