-
FERKO, Alexander, ed., ŠUBRT, Zdeněk, ed. a DĚDEK, Tomáš, ed. Chirurgie v kostce. Praha: Grada, 2015. ISBN 978-80-247-1005-.
-
Chirurgie - stručný atlas operací a výkonů. SCHUMPELICK, Volker. Praha: Grada, 2013. ISBN 978-80-247-4531-2.
-
Kasper, Heinrich; Burghardt, Walter; Procházka, Karel. Výživa v medicíně a dietetika. 1. české vydání. Praha : Grada Publishing, 2015. ISBN 978-80-247-4533-6.
-
Šváb, Jan. Kapitoly z dějin chirurgie v českých zemích. Vydání první. Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016. ISBN 978-80-246-3238-4.
-
WEIMANN, A., BRAGA, M., CARLI, F., HIGASHIGUCHI, T., HÜBNER, M., KLEK, S. et al. ESPEN guideline: Clinical nutrition in surgery. Clin Nutr 36, 2017.
-
Zadák, Zdeněk. Výživa v intenzivní péči. 2., rozš. a aktualiz. vyd. Praha : Grada, 2008. ISBN 978-80-247-2844-5.
-
ZEMAN, Miroslav et al. Speciální chirurgie. Praha: Galén, 2014. ISBN 978-80-7492-128-5.
-
Zeman, Miroslav; Krška, Zdeněk. Chirurgická propedeutika. Třetí, přepracované a doplněné vydání. Praha : Grada Publishing, 2011. ISBN 978-80-247-3770-6.
|