| Název předmětu | Letní škola |
|---|---|
| Kód předmětu | FZE/BIP |
| Organizační forma výuky | Seminář |
| Úroveň předmětu | nespecifikována |
| Rok studia | nespecifikován |
| Semestr | Zimní a letní |
| Počet ECTS kreditů | 4 |
| Vyučovací jazyk | angličtina |
| Statut předmětu | nespecifikováno |
| Způsob výuky | Kontaktní |
| Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
| Doporučené volitelné součásti programu | Není |
| Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
| Vyučující |
|---|
|
| Obsah předmětu |
|
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy.
|
| Studijní aktivity a metody výuky |
Praktická výuka
|
| Výstupy z učení |
|
Letní škola je zaměřená na potravinářské technologie. Cílem letní škola je seznámit zahraniční studenty a pedagogy s praktickou výrobou tradičních českých výrobků a svrchně kvašeného piva.
Veškeré podklady k práci a pracovní postupy se student dozví v rámci letní školy. |
| Předpoklady |
|
Student je manuálně zručný.
|
| Hodnoticí metody a kritéria |
|
Kolokvium
Žádné speciální požadavky na studenty. |
| Doporučená literatura |
|
|
| Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
| Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
|---|