Seznam předmětů pro zvolený obor vzdělávání: Potravinářství a potravinářská chemie

Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
FZE/PIZ Publikace v časopise s IF
FZE/PIZ Publikace v časopise s IF Zimní a letní čeština 0  
FZE/PIZ2 Druhá publikace v časopise s IF
FZE/PIZ2 Druhá publikace v časopise s IF Zimní a letní čeština 0  
FZE/SČR Stáž v ČR (min. 2 týdny)
FZE/SČR Stáž v ČR (min. 2 týdny) Zimní a letní čeština 0  
FZE/VS1 Vědecký seminář I
FZE/VS1 Vědecký seminář I Zimní a letní čeština 0  
KBE/262 Mikrobiální biotechnologie I.
KBE/262 Mikrobiální biotechnologie I. Zimní čeština 6  
KGZB/TSBM Transgenóze a speciální biotech. metody
KGZB/TSBM Transgenóze a speciální biotech. metody Zimní a letní čeština 0  
KCH/CHEZP Chemie zemědělských produktů
KCH/CHEZP Chemie zemědělských produktů Zimní a letní čeština 0  
KCH/CHPL Chemie přírodních látek
KCH/CHPL Chemie přírodních látek Zimní a letní čeština 0  
KCH/MMAZP Moderní metody analýzy zeměd. produktů
KCH/MMAZP Moderní metody analýzy zeměd. produktů Zimní a letní čeština 0  
KCH/PSB Potravinářské a speciální biotechnologie
KCH/PSB Potravinářské a speciální biotechnologie Zimní a letní čeština 0  
KKM/OPAG2 Odborná praxe AGROb II
KKM/OPAG2 Odborná praxe AGROb II Zimní čeština 3  
KKZP/APM Aplikovaná mikrobiologie
KKZP/APM Aplikovaná mikrobiologie Zimní a letní čeština 0  
KKZP/BHPŘ Bezpečnost a hygiena potravin. řetězce
KKZP/BHPŘ Bezpečnost a hygiena potravin. řetězce Zimní a letní čeština 0  
KKZP/FMP Finalizace a marketing farem. produktů
KKZP/FMP Finalizace a marketing farem. produktů Letní čeština 5  
KKZP/FT Fermentační technologie
KKZP/FT Fermentační technologie Letní čeština 6  
KKZP/HZNP Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
KKZP/HZNP Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin Letní čeština 5  
KKZP/KA Komodity akvakultury
KKZP/KA Komodity akvakultury Zimní a letní čeština 6  
KKZP/KZŽP Kvalita a zpracování živoč. produktů
KKZP/KZŽP Kvalita a zpracování živoč. produktů Zimní a letní čeština 0  
KKZP/MIB Mikrobiologie
KKZP/MIB Mikrobiologie Zimní a letní čeština 0  
KKZP/OS Odborný seminář
KKZP/OS Odborný seminář Zimní a letní čeština 4  
KKZP/PITE Pivovarské technologie
KKZP/PITE Pivovarské technologie Letní čeština 5  
KKZP/PLM Potravinářská legislativa a management
KKZP/PLM Potravinářská legislativa a management Zimní čeština 5  
KKZP/PMIKR Potravinářská mikrobiologie
KKZP/PMIKR Potravinářská mikrobiologie Letní čeština 5  
KKZP/PQM Potrav. legislativa a management jakosti
KKZP/PQM Potrav. legislativa a management jakosti Zimní čeština 6  
KKZP/PT Pivovarnická technologie
KKZP/PT Pivovarnická technologie Zimní a letní čeština 6  
KKZP/PZ Potravinářské zbožíznalství
KKZP/PZ Potravinářské zbožíznalství Letní čeština 5  
KKZP/QFMP Finalizace a marketing farem. produktů
KKZP/QFMP Finalizace a marketing farem. produktů Letní čeština 5  
KKZP/QPITE Pivovarské technologie
KKZP/QPITE Pivovarské technologie Letní čeština 5  
KKZP/QPLM Potravinářská legislativa a management
KKZP/QPLM Potravinářská legislativa a management Zimní čeština 5  
KKZP/QVP1 Výroba piva I
KKZP/QVP1 Výroba piva I Zimní čeština 5  
KKZP/QVP2 Výroba piva II
KKZP/QVP2 Výroba piva II Letní čeština 5  
KKZP/QZBN Zbožíznalství
KKZP/QZBN Zbožíznalství Letní čeština 6  
KKZP/QZBZN Zbožíznalství
KKZP/QZBZN Zbožíznalství Letní čeština 5  
KKZP/TZPRP Technol. pro zprac. produktů rostl. prod
KKZP/TZPRP Technol. pro zprac. produktů rostl. prod Letní čeština 5  
KKZP/TZPZV Technol. pro zprac. produktů živ. prod.
KKZP/TZPZV Technol. pro zprac. produktů živ. prod. Zimní čeština 5  
KKZP/UTP Úvod do toxikologie potravin
KKZP/UTP Úvod do toxikologie potravin Letní čeština 5  
KKZP/VP1 Výroba piva 1
KKZP/VP1 Výroba piva 1 Zimní čeština 5  
KKZP/VP2 Výroba piva 2
KKZP/VP2 Výroba piva 2 Letní čeština 5  
KKZP/ZBN Zbožíznalství
KKZP/ZBN Zbožíznalství Letní čeština 6  
KKZP/ZBZN Zbožíznalství
KKZP/ZBZN Zbožíznalství Letní čeština 5  
KKZP/ZHNP Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin
KKZP/ZHNP Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin Letní čeština 6  
KKZP/ZSPP Zařízení a stroje v potravin. průmyslu
KKZP/ZSPP Zařízení a stroje v potravin. průmyslu Zimní čeština 6  
KROV/KRP Kvalita rostlinných produktů pro DSP
KROV/KRP Kvalita rostlinných produktů pro DSP Zimní a letní čeština 0  
KROV/KZRP Kvalita a zpracování rostlin. produktů
KROV/KZRP Kvalita a zpracování rostlin. produktů Zimní a letní čeština 0  
KROV/ZPRP Zpracování rostlinných produktů pro DSP
KROV/ZPRP Zpracování rostlinných produktů pro DSP Zimní a letní čeština 0  
UA/EZPRF Fish Processing
UA/EZPRF Fish Processing Zimní angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
UA/FAFD Fish as Food
UA/FAFD Fish as Food Zimní a letní angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
URT/EVKRT Select.Readings in Radiobiol. and Toxico
URT/EVKRT Select.Readings in Radiobiol. and Toxico Zimní a letní angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům