Seznam předmětů pro zvolený obor vzdělávání: Potravinářství a potravinářská chemie

Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
KBE/262 Mikrobiální biotechnologie I.
KBE/262 Mikrobiální biotechnologie I. Zimní čeština 6  
UA/FAFD Fish as Food
UA/FAFD Fish as Food Zimní a letní angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
UA/GPAF Gastronomie produktů akvakultury
UA/GPAF Gastronomie produktů akvakultury Letní čeština 5  
URT/EVKRT Selected Readings in Radiobiology and Ra
URT/EVKRT Selected Readings in Radiobiology and Ra Zimní a letní angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům