FZE/PIZ
|
Publikace v časopise s IF |
FZE/PIZ
|
Publikace v časopise s IF
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
FZE/PIZ2
|
Druhá publikace v časopise s IF |
FZE/PIZ2
|
Druhá publikace v časopise s IF
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
FZE/SČR
|
Stáž v ČR (min. 2 týdny) |
FZE/SČR
|
Stáž v ČR (min. 2 týdny)
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
FZE/VS1
|
Vědecký seminář I |
FZE/VS1
|
Vědecký seminář I
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KBE/262
|
Mikrobiální biotechnologie I. |
KBE/262
|
Mikrobiální biotechnologie I.
|
Zimní
|
čeština
|
6
|
|
KGZB/TSBM
|
Transgenóze a speciální biotech. metody |
KGZB/TSBM
|
Transgenóze a speciální biotech. metody
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KCH/CHEZP
|
Chemie zemědělských produktů |
KCH/CHEZP
|
Chemie zemědělských produktů
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KCH/CHPL
|
Chemie přírodních látek |
KCH/CHPL
|
Chemie přírodních látek
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KCH/MMAZP
|
Moderní metody analýzy zeměd. produktů |
KCH/MMAZP
|
Moderní metody analýzy zeměd. produktů
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KCH/PSB
|
Potravinářské a speciální biotechnologie |
KCH/PSB
|
Potravinářské a speciální biotechnologie
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KKM/OPAG2
|
Odborná praxe AGROb II |
KKM/OPAG2
|
Odborná praxe AGROb II
|
Zimní
|
čeština
|
3
|
|
KKZP/APM
|
Aplikovaná mikrobiologie |
KKZP/APM
|
Aplikovaná mikrobiologie
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KKZP/BHPŘ
|
Bezpečnost a hygiena potravin. řetězce |
KKZP/BHPŘ
|
Bezpečnost a hygiena potravin. řetězce
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KKZP/FMP
|
Finalizace a marketing farem. produktů |
KKZP/FMP
|
Finalizace a marketing farem. produktů
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/FT
|
Fermentační technologie |
KKZP/FT
|
Fermentační technologie
|
Letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/HZNP
|
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin |
KKZP/HZNP
|
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/KA
|
Komodity akvakultury |
KKZP/KA
|
Komodity akvakultury
|
Zimní a letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/KZŽP
|
Kvalita a zpracování živoč. produktů |
KKZP/KZŽP
|
Kvalita a zpracování živoč. produktů
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KKZP/MIB
|
Mikrobiologie |
KKZP/MIB
|
Mikrobiologie
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KKZP/OS
|
Odborný seminář |
KKZP/OS
|
Odborný seminář
|
Zimní a letní
|
čeština
|
4
|
|
KKZP/PITE
|
Pivovarské technologie |
KKZP/PITE
|
Pivovarské technologie
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/PLM
|
Potravinářská legislativa a management |
KKZP/PLM
|
Potravinářská legislativa a management
|
Zimní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/PMIKR
|
Potravinářská mikrobiologie |
KKZP/PMIKR
|
Potravinářská mikrobiologie
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/PQM
|
Potrav. legislativa a management jakosti |
KKZP/PQM
|
Potrav. legislativa a management jakosti
|
Zimní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/PT
|
Pivovarnická technologie |
KKZP/PT
|
Pivovarnická technologie
|
Zimní a letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/PZ
|
Potravinářské zbožíznalství |
KKZP/PZ
|
Potravinářské zbožíznalství
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QFMP
|
Finalizace a marketing farem. produktů |
KKZP/QFMP
|
Finalizace a marketing farem. produktů
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QPITE
|
Pivovarské technologie |
KKZP/QPITE
|
Pivovarské technologie
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QPLM
|
Potravinářská legislativa a management |
KKZP/QPLM
|
Potravinářská legislativa a management
|
Zimní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QVP1
|
Výroba piva I |
KKZP/QVP1
|
Výroba piva I
|
Zimní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QVP2
|
Výroba piva II |
KKZP/QVP2
|
Výroba piva II
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/QZBN
|
Zbožíznalství |
KKZP/QZBN
|
Zbožíznalství
|
Letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/QZBZN
|
Zbožíznalství |
KKZP/QZBZN
|
Zbožíznalství
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/TZPRP
|
Technol. pro zprac. produktů rostl. prod |
KKZP/TZPRP
|
Technol. pro zprac. produktů rostl. prod
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/TZPZV
|
Technol. pro zprac. produktů živ. prod. |
KKZP/TZPZV
|
Technol. pro zprac. produktů živ. prod.
|
Zimní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/UTP
|
Úvod do toxikologie potravin |
KKZP/UTP
|
Úvod do toxikologie potravin
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/VP1
|
Výroba piva 1 |
KKZP/VP1
|
Výroba piva 1
|
Zimní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/VP2
|
Výroba piva 2 |
KKZP/VP2
|
Výroba piva 2
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/ZBN
|
Zbožíznalství |
KKZP/ZBN
|
Zbožíznalství
|
Letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/ZBZN
|
Zbožíznalství |
KKZP/ZBZN
|
Zbožíznalství
|
Letní
|
čeština
|
5
|
|
KKZP/ZHNP
|
Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin |
KKZP/ZHNP
|
Zdravot. a hygien. nezávadnost potravin
|
Letní
|
čeština
|
6
|
|
KKZP/ZSPP
|
Zařízení a stroje v potravin. průmyslu |
KKZP/ZSPP
|
Zařízení a stroje v potravin. průmyslu
|
Zimní
|
čeština
|
6
|
|
KROV/KRP
|
Kvalita rostlinných produktů pro DSP |
KROV/KRP
|
Kvalita rostlinných produktů pro DSP
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KROV/KZRP
|
Kvalita a zpracování rostlin. produktů |
KROV/KZRP
|
Kvalita a zpracování rostlin. produktů
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
KROV/ZPRP
|
Zpracování rostlinných produktů pro DSP |
KROV/ZPRP
|
Zpracování rostlinných produktů pro DSP
|
Zimní a letní
|
čeština
|
0
|
|
UA/EZPRF
|
Fish Processing |
UA/EZPRF
|
Fish Processing
|
Zimní
|
angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
UA/FAFD
|
Fish as Food |
UA/FAFD
|
Fish as Food
|
Zimní a letní
|
angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
URT/EVKRT
|
Select.Readings in Radiobiol. and Toxico |
URT/EVKRT
|
Select.Readings in Radiobiol. and Toxico
|
Zimní a letní
|
angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |